Velkommen til Avventura 2010


Så spennende! Her åpner det seg et nytt, spennende kapittel i vårt familieliv. Forberedelsene til en lang seiltur fra Norge til Karibien og tilbake på ett år (2010-2011) startet for et par år siden, men høst 2008 ble det en drastisk «opptrapping».

Hva betyr det i praksis? For oss alle i familien på tre (Bengt-Arild, Stefania og Martin) betyr det å besøke enhver butikk bortsett fra båtutstyrsforretninger uten å ta med bankkort. Enkelt og greit!

Alle sparepenger, bonuser, lønn og gaver smuldrer bort i seil, blokker, slidesystem for å heise og reve seil smidig og raskt, nye fall og skjøter, vindgenerator, satellittelefon, etc., etc., etc…

En del av denne bloggen sikter på å holde interesserte langturseilere informert om våre valg ang. utstyrinnkjøp samt formidle praktiske tips.
Litt plass må også vår sønn Martin (nå 12) få. Han tar sin 9. klasse på sjøen og vil lære ute i naturen – i tillegg til å ha mamma og pappa som mentorer.
Men vi vil også tillate oss å smitte med entusiasme om de beste opplevelsene – eller blåse ut om frustrasjoner når det oppstår behov for det.

I mellomtiden har jeg funnet denne flotte bloggtjenesten, anbefalt av min entusiastiske kollega og vennine + seiler + digitalmedieleverandør Kjersti H. Bakke. I to år nå har vi delt en del seilerdrømmer og mange lærerike arbeidstimer med webutvikling.  Dermed dedikerer jeg bloggåpningen til henne :-).
Skål!
Seilerhilsen
Stefania

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s