LED-lys


En annen ting vi snart må gjøre er å kjøpe ledlys til spotlightene i salongen. Leselampettene ble allerede erstattet med LED-lampetter (de forbruker 0,1 A/t istedenfor 1 A/t).
Vi har undersøkt priser. På www.sparelys.no selges det visst gode LED-lys til ganske gode priser. En annen leverandør av kvalitets-LED-lys er Tomrica (Tom Richard Rasmussen, www.tomrica.no).

Vi har ennå ikke gått til innkjøp. Vi bare prøvde et LED-lys fra Sea & Sea som ble montert på toalettet/badet; det kostet bare 50 kroner, men det begynte å blinke nesten med en gang. Kvaliteten på LED-lys varierer tydeligvis ganske mye.

Lampettene ble kjøpt på internett fra en amerikansk leverandør for to år siden. De har holdt ut og fungerer perfekt.
Over kjøleren i byssa ble det montert også et langt LED-lys som dessverre også begynte å blinke. Innimellom sender det fortsatt noen lysstråler, som om det var et lite fyr (Quick flash!!:-)) Det skal nok bli erstattet med ordentlige LED-lys for å gjøre arbeid i byssa litt behageligere.

En kommentar om “LED-lys

  1. LED Lys, det bør alle som skal på lengre turer ha. Det sparer strøm og strøm få en aldri nok av.
    En liten sak som jeg har gjort med spottene i lugarene (en i hver lugar) har farget glasset i spottene rødt. Det gir nattlys og store fordeler under nattseilas. I tillegg til lugarene så har jeg gjort det sammen over byssa og kartbordet. Skal også gjøre dette på toalettene

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s