Fjærholmen og møte med Harald og Kari Walle


Fjærholmen

Fjærholmen

Veldig veldig koselig å treffe Kari og Harald + datteren Stine. Kari seilte som hjerterdame over Atlanteren i 2006. Begge skal ut på langtur i 2011 med start 2. juli (dette er blitt oppdatert i mai 2011). Se deres blogg her…
Harald driver for øvrig havna på Fjærholmen, som er Tønsberg Seilforening sin havn. Vi overnattet der i natt, siden det var stappfullt på Bolærne.

levendelysEn koselig bursdagsmiddag sammen med Kongevold i deres båt, med makrellen Halvor hadde fisket og som Ivar og Bengt Arild hadde varmrøkt ila. kvelden.
Måneskinn (full måne), levende lys på bordet og en flott blomsterbukett som Gunnhild og Hedda tok med seg fra en tur i området. En veldig søt tanke som jeg satte utrolig stor pris på! En romantisk og hyggelig kveld. Så heldig…

bukettVi pratet om livet, om barna, om reisene våre og blant annet om oljefilmen (lekkasjen fra det havarerte skipet) som fikk vannet til å være helt rolig fra Risør til Larvik. Et trist syn, sa Ivar. Han må vel vaske båten med Zalo når han kommer hjem. Og det er selvfølgelig det minste problemet!

Ellers har jeg fått så mange sms-er og hilsener på FB at jeg ikke trodde mine egne øyne. Jeg var rørt. Det gjorde dagen min i går.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s