To nye langturbåter!


Når ARC-en åpner sine dører, dukker nye langturbåter opp… Denne helgen to nye!!!

Lars og Liv-Marie Loraas skriver:

Vi ligger også i Leangbukta, og skal seile til Karibien 2010-2011 samt delta på ARC´en. Vi seiler S/Y ODA, en Ovni 395 og avreisen er satt til rundt St.Hans 2010. Vi tar sannsynligvis turen via Caledonienkanalen og nedover til Kanariøyene tidsnok til avreisen for ARC.

I tillegg har Ståle Larsen tatt kontakt i dag:
– Leser i Seilmagasinet at du skriver om langturseiling og spesielt ARC. Sammen med min kone og to små barn var jeg med i den förste ARC i 1986 i vår Sweden Yachts 340, Viking Crusader. Dette var en fantastisk tur og vi gjentok samme tur med ARC i -96/-97 sesongen i vår Sweden Yachts 390, også med navnet Viking Crusader. Til sommeren drar vi avgårde igjen, men denne gang med besök underveis av våre «barn». Vi holder oss til samme båtmerke, denne gang med den nye Sweden Yachts 40 også kallt Viking Crusader.

Min kone Anne Lise og jeg ser frem til nok en tur med spennende seiling, nye steder og opplevelser, samt nye mennesker å treffe. Vi har planer om å vaere med i ARC også denne gang. Jeg forstår det slik at du er påmeldt i ARC 2010, så vi sees underveis.

Velkommen i langturgruppa 2010-11!!!

Hurra! 😀

For øvrig:

VI HAR NÅ MER ENN 100 MEDLEMMER I LANGTURGRUPPA PÅ FACEBOOK!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s