Digital Yacht WiFi Antenna WL 400


For å få internettilkobling i båten (skrive artikler, innlevere skoleoppgaver, laste ned værmeldinger og mailer, etc.) vurderer vi å bruke WiFi-antenna Digital Yacht WL400.
Den har en rekkevidde på 3-4 miles (5-6 km). På sin blogg har Tom Gabrielsen fra ESCAPE skrevet positivt om denne modellen etter å ha blitt skuffet over WL200-typen (de byttet).

Etter anbefaling fra Morten Berg på langturbåten EMBLEM har jeg også kjøpt en WiFi-antenne fra Alfa Network som selges av NiSec (Kjell Åge Johansen), KjellAage.Johansen@nisec.no. Dette er en billigere type antenne, som kan stues i PC-veska og bæres med seg overalt. Morten Berg mente den funket ganske fint!

Det blir spennende å se hvordan de fungerer og sammenligne dem. Det er to vidt forskjellige antenner som brukes på to ulike måter. Den ene kan festes permanent på båten, den siste er liten og bæres med seg overalt.

3 kommentarer om “Digital Yacht WiFi Antenna WL 400

  1. Dette var veldig interessant Stefania! Hadde lest om WL400 men hadde ikke hørt om Alfa sin. Har du kjøpt disse antennene allerede? Blir spennende å få vite hvordan de fungerer. Vi må jo også ha dette.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s