Båtpapirer, USA-visum og husutleie


Her er kommentaren fra Frode Lund (MANGO), som har vært ekstremt hjelpsom og gitt oss mye informasjon om litt av hvert:

Når det gjelder båtpapirer er det veldig oppskrytt. Vi registrerte båten i NOR, mens MADONNA og flere av de andre båtene fikk et skriv fra seilklubben deres om at de var de rettmessige eiere. Alternativet er å registrere seg i småbåtregisteret. Det holder i massevis.
En av de andre båtene lagde et eget båtpapir med en eller annen klubbemblem og stempel. De har nå seilt videre til Australia uten problemer.

Når det gjelder visum til USA er det lurt å ordne det her hjemme så slipper dere å bruke tid i Karibia på det. Hvis dere ikke rekker det så kan jeg nevne en dansk båt vi seilte mye sammen med. De ordnet det på US Virgin Islands, St. Thomas. De tok ferge fra BVI til St. Thomas og fikk det lagd på dagen, men jeg ville fortsatt ordnet det her hjemme for å ha det klart.

Når det gjelder utleie av hus så la vi det på finn etter påske. Utleiemeglerene mente det var for tidlig og det hadde de rett i. Først i mai fikk vi mange forespørsler og tilslag. Det ble leid ut via Oslo handelskammer. De har kontakter med b.la Aker og andre store selskaper. Prøv å kontakte Oslo handelskammer. De har mange muligheter.
Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s