AWUS036H – En liten perle


Den lille WiFi antenna fra Alfa Network er en ordentlig liten perle. Jeg skal være kort fordi jeg ikke kanl sitte lenge foran dataskjermen (er ennå ikke helt bra i skulderen).

Jeg sitter i båten i Leangbukta og har nettopp slått på maskinen for å teste antenna. Den får inn mange flere (9 istedenfor 2) nettverk, flere av dem åpne. Og med veldig god styrke. Veldig fornøyd. Modellen heter AWUS036H og er meget enkel å installere, både på Windows og på Mac. Nå stenger jeg. Antenna anbefales. Den sitter godt i en lomme i PC-baggen, så den er ekstremt lett å ta med seg. Hurra! 😀

PS: Tydeligvis er ikke jeg den eneste som synes det! Les her: http://freak.no/forum/showthread.php?t=120259

Oppdatering per 25. mai 2011, Horta, Azorene.

Denne lille antenna har ikke skuffet, den har faktisk prestert mye bedre enn Digital Yachts WL400, som har kostet 2,5-3 ganger så mye. Den selges på Island Water World i Karibien (Vi kjøpte en ekstra på Grenada). Ellers kan du bestille den i Norge hos KjellAage.Johansen@nisec.no.

Eneste lille svakhet: den er litt skjør, så den må behandles med omhu. Den første vi kjøpte, sluttet å fungere. Vi kjøpte en til på Grenada i januar (kostet ca. 500 kroner) og den fungerer fint den dag i dag. Vi setter den på dekk med kabelen gjennom luka, bruker PC-en på salongbordet under dekk og vi får inn nok med nettverk til å kunne skrive nesten hver dag. Vi har selvfølgelig også kunent bruke den i cockpiten. Den er jo bærbar, så den kan tas med overalt. Det var et godt kjøp. WL 400 skuffet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s