Markus Ingebretsen – 18-år og på langtur: alene?


Jeg ble tipset av Jon Amtrup om denne morsomme gutten fra Kristiansand, som har medier og kommunikasjon som fag og tar flotte bilder. Vi skal seile av gårde omtrent samtidig, så jeg håper vi skal møtes på vei.
Hans nettside: http://ulka.squarespace.com/

Han trenger utstyr og penger, se dette for å kontakte ham hvis du er interessert i å sponse ham. (markus.ingebretsen@gmail.com)

I utgangspunktet ville han seile alene, men av artikkelen om Markus Ingebretsen på NRKs nettsider og det som nå står på hans nettsted, skjønner jeg at han likevel ønsker seg litt selskap. Tror det er lurt: Livet er ikke bare å sette rekorder à la Jessica Watson, det er å oppleve. Og dele opplevelser med andre likesinende er kanskje det morsomste som finnes 🙂 … I tillegg trenger han også økonomisk bidrag, så da er det dobbelt så lurt 😀

En kommentar om “Markus Ingebretsen – 18-år og på langtur: alene?

  1. Hei Stefania,
    Blir nok en fin blanding av alene og med selskap ja. Fra Norge til Sør-Amerika satser jeg på å være alene. I antarktis satser jeg på mannskap, og ellers blir det nok litt både venner og betalende mannskap på alle de flotte stillehavsøyene. Deretter mer alene nordover mot Alaska og Canada.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s