Siste helg hjemme


En regnfylt helg. Ikke noe idyllisk, kanskje. Men hverdagslige ting blir farget av forventnignene og av en helt spesiell ånd. Egentlig en fantastisk tid, den vi lever i akkurat nå. Jeg må vel si at jeg kommer til å huske denne arbeidshelgen som en koselig stund, med skipper og matros i full sving i går for å rengjøre huset og hagen.

Nå er kjøkkenet skinnende rent både ute og inne. Hun som rengjore det, var dog en del mindre skinnende enn rengjøringsobjektet etter 8 sammenhengende timer med intensivt arbeid. I dag er jeg støl i høyre hånd og ryggen! 😀 Bra trim! Sykkelen min og bilen er blitt stelt av skipperen: ny olje i motoren (som vil hvile leeeenge!) og smurt kjede. Gresset i hagen ble klippet for å ta imot familien til Bengt søndag kveld: koselig grillmiddag ute. Matros Martin er en vidunderungdom. Han rengjorde alle listene i huset og hjalp til med resten. Plapra i vei som vanlig (han er en snakkesalig og god gutt) så jeg ble ør i hodet og lei, stressa og sliten som jeg var. Han fikk ufortjent kjeft –  og så en kos og en unnskyldning.

Lørdag handlet vi medisinene og vin/øl i Strømstad, slik at ukens ulike avskjedstreff og turens sykdommer belaster budsjettet litt mindre. Det blåste kuling inne i havna i Strømstad, og temperaturen var en del lavere enn i Sandvika noen timer senere. En god cappuccino på konditoriet ved havna for å starte dagen (før apotekets åpningstid) og så åpen lommebok! Så mye som strømmer ut for tiden! Det blir godt å komme seg om bord, stoppe kranene, stresse ned, nyte stillheten og vindens pust i seilene… Eller motorens during for så vidt, hvis det blir nødvendig.
Værmessig blir det knallfint, og det ser ut som om vi blir velsignet med østlig/nordøstlig bris, om værgudene fortsetter å være snille mot oss!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s