Skolen for barn på langtur


Oppfølgingen av Martin med hensyn til skole mens vi er på tur ble gjenstand for samtaler i går med rektor på Vollen ungdomsskole, Solveig Lundeberg, som for øvrig er medlem i Asker Seilforening og leser SEILmagasinet! 😀

Hun var svært positiv til reisen. Martin vil meldes ut av skolen og vil meldes inn igjen og gå i samme klasse etter turen.
Han skal skrive på sin blogg og sende linker til klassen og til rektor, som vil publisere det på skolens websider. Dette må være veldig motiverende og på en måte ganske forpliktende for vår matros.
Ellers skal han rekvirere bøkene han trenger på biblioteket torsdag 17.6 og fikk i går en kokebok av fetter Håvard, som går på samme skole i 9. klasse i år.

I slutten av semestrene vil Martin forhåpentligvis kunne ta tentamen i enkelte fag.
Vi foreldre er ansvarlige for hans utdanning mens vi er på tur. Vi må derfor sørge for at han noenlunde følger planene og lærer mens vi er på vei. Martin er såpass smart og ærgjerrig at han ikke vil bli akterutseilt, så det hele virker ikke helt uoverkommelig, bare man holder fokus på det å utvikle seg systematisk og lære.

Mattelærer Ørjan Sunde tilbød sin hjelp til Martin mens vi er på tur. 🙂 Veldig hyggelig. Dette er en person som har etterlatt dype spor hos Martin, han har klart å formidle entusiasmen for faget, ikke bare kompetanse. Det er takket være ham gutten liker matematikk og naturfag så godt. Ikke verst!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s