Stand by på 69!


stanbypaa69

Kan eventyr ta slutt?

Svaret er: NEI!

Det føles som en seier å ha klart å komme hjem uten et eneste problem. Året har fløyet av gårde, men vi synes vi har vært flinke til å ikke la tiden gå fra oss uten å leve livet så intenst som mulig. Vi har seilt forsiktig og har hatt det gøy. Avventura har oppført seg eksemplarisk, skipperen har gitt alt han kunne for å få hele mannskapet trygt hjem. Og vi, admiral og matros, har lært mye, men enda mer skal det bli. Det er bra sikkert.

Vi takker alle seilervenner vi har møtt, fra både Norge og andre land. Takk for utrolig morsomme stunder og masse inspirasjon.

Vi får se om denne bloggen vil leve videre. Vi har mange tanker i hodet som bør komme på papir/skjerm: praktiske ting som det ville være en glede å dele med andre langturseilere in spe. Og samtidig er ikke eventyret helt slutt. Vi trenger råd fra mer erfarne seilere. Bloggen er en god dialogplass i en slik sammenheng.

Vi fortsetter å seile. Norges kyst, Østersjøen og Middelhavet tiltrekker. Biscaya likeså! Bretagne var en god appetizer… Om det blir på Avventura eller på en annen båt, får vi se. Skipperen vil faktisk selge vår kjære «drømmevugger». Er du interessert, la høre fra deg. Vi har også masse utstyr vi ikke trenger til kystseilas, hvis ikke hele båten går med en gang. Noe for deg som planlegger en langtur i nærmeste fremtid?

Takk så langt for at du fulgte med. Vi snakkes 🙂 Stand by på 69! (Se artikkel her)

Se bilder fra hjemkomsten nedenfor

2 kommentarer om “Stand by på 69!

  1. Hi hi, vi skal takke selv deg for den flotte bloggen du skrev, som inspirerte oss veldig! Vi kommer gjerne til Florö hvis eventyret fortsetter nordover. Det blir hyggelig å treffes ordentlig, ikke bare via en PC-skjerm! 😀
    Riktig god sommer!

  2. Takk for turen, har vert moro å følge!

    Om framtidig rute skulle gå langs vestlandskysten skal vi ta godt i mot i Florø 😉

    Sten fra Tempest 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s